Lokalebooking på Health

Anmod om lokalebooking på Health

Booking

Se via MyTimeTable, hvilke lokaler der er ledige.

Vejledning til, hvordan det gøres (se bort fra delen om det personlige skema).  

Når du ved, hvilket lokale du vil booke og hvornår: Klik på den blå knap nedenfor - venligst udfyld ALLE felter i formularen.

Vi kigger på forespørgsler tirsdage og torsdage.
Hvis lokalet ikke er ledigt, vil vi prøve at finde et andet tilsvarende til dig.

Leje uden for almindelig åbningstid

Hvis du lejer et lokale uden for almindelig åbningstid på hverdage og i weekender skal det varsles, så vagterne kan få besked, og dørene omstilles. Dette skal du gøre senest fredag i ugen før arrangementet.
Åbningstiderne for de enkelte bygninger kan ses her. Det er ikke muligt at leje på helligdage.

Vagt og rengøring

Hvis du har brug for, at der er vagter til stede under arrangementet, eller hvis der er brug for ekstra rengøring efter arrangementet, skal du - udover lokaleprisen - betale for vagter og for rengøring.

  • Rengøring per påbegyndt time: 250 kr. ex. Moms
  • Betjent per påbegyndt time: 350 kr. ex. Moms (alle timerne udover 7.30 - 15.00 på hverdage og i alle timer uden for kl. 7.30 - 14.00 på fredage og i alle timer i weekend/helligdage).

Leje af lokale for eksterne

Hvis du er ekstern arrangør og gerne vil leje et lokale kan du læse mere om, hvem der kan leje her (se under "Udlejning til eksterne" i højre menuen).

Lokalebooking for studenterorganisationer

Hvis du er studerende fra eksempelvis en studenterorganisation, skal du kontakte Lokalebookingen på Health via den blå knap nedenfor. Vær opmærksom på de gældende Corona-retningslinjer her.