Årets underviser

På Health vil vi gerne hylde de undervisere, der leverer noget ekstraordinært. Derfor har fakultetsledelsen på Health indført en undervisningspris til undervisere på Health.  

Hvem kårer årets underviser?

Det er de studerende på Health, der kårer årets underviser. De studerende vælger én prismodtager pr. studienævn. I studienævn med flere uddannelser kan prisen deles mellem flere undervisere. Studieleder og studienævn orienteres om valget  

Hvordan kåres årets underviser?

  • September-november: Der afholdes afstemning blandt de studerende ved hvert enkelt studienævn. Når årets underviser er fundet, sender studienævnsnæstformanden resultatet af afstemningen via formularen til Fakultetssekretariatet på Health. 
  • 1. december: Frist for indsendelse af Årets Underviser til fakultetssekretariatet. Studienævnsformanden får indstillingen til endelig godkendelse.
  • 15. december: Fakultetssekretariatet udsteder diplom og følgebrev, som godkendes og underskrives af dekanen. Studienævnene modtager dette senest den 15. december og står herefter selv for overrækkelsen af prisen.

Hvem kan indstilles?

Undervisere ved uddannelserne på Health. 

Prisoverrækkelse

Det er lokalt defineret af de enkelte studienævn, hvornår prisoverrækkelsen finder sted.

Fakultetssekretariatet udsteder diplom og følgebrev, der giver rettighed til prisen på de 5.000 kr./studienævn.

Kontakt

For yderligere information om prisen kontakt rådgiver i Fakultetssekretariatetet på Health, Hanne Johansen.

14435 / i30