Skal du også med til sommerfest?

Har du allerede tilmeldt dig Healths årlige sommerfest? Hvis ikke, kan du nå det endnu. Health holder italiensk inspireret sommerfest for alle medarbejdere. Flere end 450 af dine kolleger har allerede tilmeldt sig.

Hvis du er til lækre italienske specialiteter, kølige drinks og ægte middelhavsstemning, er det nu, du skal slå til og tilmelde dig sommerfesten på Health. Sidste frist for tilmelding er mandag den 2. juni 2014.

Hvornår, hvor og hvordan holdes festen?

Health holder sommerfest for alle medarbejdere fredag den 20. juni 2014 fra klokken 18–02. Festen starter klokken 18.00 med en velkomstdrink. Derefter nyder du en italiensk menu med forret, buffet og dessert. Under middagen kommer du til at sidde sammen med kolleger fra dit eget institut eller din egen afdeling.

Senere på aftenen bliver der fremført opera over temaet ”Død og sygdom” på ægte italiensk manér, og Jungle Boogie Band spiller op til dans på tværs af institutter og afdelinger. Efter midnat er der natmad, og klokken 02 slutter festen.

Det hele foregår i DGI-Huset på Værkmestergade bag Bruuns Galleri midt i Aarhus.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Læs mere om sommerfesten på Healths medarbejderside og tilmeld dig via webshoppen. Det koster 200 kroner at deltage.

Hvis du har spørgsmål om Healths sommerfest 2014, er du velkommen til at kontakte Tina Hjort Hansen i dekansekretariatet på Health på thh@au.dk.