Nu kan du søge ind på masteruddannelsen i personlig medicin

Masteruddannelsen i personlig medicin er et nyt videreuddannelsestilbud til dig, som vil opbygge viden og kompetencer inden for personlig medicin – fra grundforskning til klinisk anvendelse. Send din ansøgning senest 1. maj, hvis du vil have en plads på efterårets hold.

Et nyt hold på masteruddannelsen i personlig medicin starter til september i år. Søg inden 1. maj hvis du vil have en plads. Foto: KU

Fakta om uddannelsen

  • Masteruddannelse kan tages på deltid over 2-6 år og har studiestart hvert år.
  • Den består af 60 ECTS svarende til et års fuldtidsstudie.
  • Uddannelsen består af fem obligatoriske kurser, som danner basis for personlig medicin, et masterprojekt samt to valgfag, som giver de studerende mulighed for at specialisere sig alt efter interesse og behov.
  • Ansøgningsfristen til masteruddannelsen er 1. maj 2022
  • Ansøgningsfristen til enkelte kurser er otte uger inden studiestart
  • Læs mere og søg om optagelse på https://personligmedicin.ku.dk/

Sidste år lancerede en sammenslutning af landets sundhedsvidenskabelige fakulteter en ny masteruddannelse, som har til formål at klæde sundhedsprofessionelle på til en fremtid, hvor skræddersyede patientforløb vil spille en stadig større rolle på tværs af sundhedssektoren.

Masteruddannelsen i personlig medicin består af 5 obligatoriske kurser, 2 valgfri kurser samt et masterprojekt. Kurserne er designet med få fremmødedage, så du får optimale muligheder for at kombinere arbejde og deltidsstudie.

Uddannelsen giver dig kompetencer inden for:

  • Sundhedsdata herunder omics og real-world data, databehandling og fortolkning af komplekse data
  • Kommunikation, samarbejde og klinisk beslutningsproces og beslutningsstøtteværktøjer, evidens for klinisk anvendelse af personlig medicin og dokumentationskrav
  • Organisatoriske, etiske, retslige, sociale samt patientsikkerhedsmæssige aspekter og implikationer af personlig medicin.

Læs mere om uddannelsen og dens opbygning her.         

Følger du det anbefalede studieforløb tager masteren ca. to år at gennemføre – fra september 2022 til juni 2024.

Du kan søge om optagelse på hele masteruddannelsen eller de individuelle kurser, og derved opkvalificere dig inden for de faglige områder, der passer til din egen faglige profil.

Kontakt
Lektor og overlæge Britt Elmedal Laursen
Aarhus Universitet, Institut for Biomedicin
Aarhus Universitetshospital, Molekylær Medicinsk afdeling (MOMA) og Kræftafdelingen
Mail: britt@biomed.au.dk
Mobil: +45 26 36 09 92