Forskning i svimmelhed bliver styrket med international adjungeret professor

Professor Michael Strupp er ny adjungeret professor ved Institut for Klinisk Medicin. Han har over 30 års erfaring inden for neurologi og neurofysiologi med fokus på balance, og han bliver tilknyttet Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn i Gødstrup.

Gennem fælles projekter og samarbejde med internationale netværk skal Michael Strupp de næste fem år styrke og udvide forskning i svimmelhed på Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn i Gødstrup. Foto: Privat

Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn Øre-, Næse- og Halskirurgi under Regionshospitalet Gødstrup får en stor forskningsmæssig kapacitet tilknyttet i form af professor Michael Strupp, som er nyudnævnt adjungeret professor ved Institut for Klinisk Medicin.

Michael Strupp har over 30 års erfaring i forskning og undervisning inden for neurologi og neurofysiologi ved Medicinsk Fakultet på Ludwig Maximilians Universitetet i München i Tyskland. Han samarbejder med anerkendte forskere på verdensplan, herunder institutioner som Oxford University og Mayo Clinic, og glæder sig til at engagere sig i svimmelhedsforskningen på Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn, hvor han skal arbejde sammen med professor Therese Ovesen.

Michael Strupps undervisningsevner er blevet anerkendt med priser, og han har ydet betydelige bidrag til sit forskningsfelt med 454 publikationer (PubMed), herunder adskillige som første- eller sidsteforfatter, fem bøger og mere end 50 bogkapitler og et H-indeks på 89. Michael Strupp har desuden været chefredaktør for Frontiers in Neuro-Otology siden 2010 og chefredaktør for tidsskriftet Journal of Neurology siden 2011.

Kontakt

Klinisk professor og overlæge Therese Ovesen
Aarhus universitet, Institut for Klinisk medicin og
Regionshospitalet Gødstrup, Universitetsklinik for Flavour, Balance og Søvn; Øre-, Næse- og Halskirurgi
Mobil: 60 17 07 66
Mail: tovs@clin.au.dk