Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv med nyheder fra før januar 2015

Peter Vedsted fra Aarhus Universitet har netop modtaget Den danske Pris af Magda og Svend Aage Friederichs’ mindelegat.

13.06.2014 | Health

Fornemt legat til forsker fra Aarhus

Peter Vedsted fra Aarhus Universitet har netop modtaget Den danske Pris af Magda og Svend Aage Friederichs’ mindelegat. Legatet modtager han for sit bidrag til forskningen inden for almen medicin.

I går uddelte Det Frie Forskningsråd Skolarstipendier for en samlet sum af cirka 5,4 millioner kroner. Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation.

12.06.2014 | Health, Priser, Navne

DFF Skolarstipendier til forskere fra Aarhus

Det Frie Forskningsråd har netop tildelt 15 forskere fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital skolarstipendier.

Margrethe Smidth fra Aarhus Universitet er netop blevet hædret på en international konference i Grækenland. Baggrunden var hendes præsentationen af sine resultater fra sit ph.d.-projekt om en aktiv implementering af Region Midtjyllands forløbsprogram for KOL i Ringkøbing-Skjern Kommune.

12.06.2014 | Health, Navne

Dansk forskning af forløbsprogrammer får international pris

Margrethe Smidth fra Aarhus Universitet har netop modtaget prisen for bedste videnskabelige abstract ved den internationale konference ”A Breath of Fresh Air” i Athen. Prisen får hun for sin forskning i effekten af forløbsprogrammer for KOL.

26 forskere fra Health modtog bevillinger fra Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom.

12.06.2014 | Health, Navne , Bevilling

Guldregn til Aarhus-forskere

Det Frie Forskningsråd har netop uddelt bevillinger til danske forskningsprojekter, og Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital er repræsenteret med 26 sundhedsvidenskabelige forskere, der hver modtager millionbevillinger.

Professor Peter Hokland fra Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin og Aarhus Universitetshospital, Hæmatologisk Afdeling R.

12.06.2014 | Health, Institut for Klinisk Medicin, Navne

4,2 millioner kroner til forskning i leukæmi

Professor Peter Hokland og hans forskningsgruppe fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har modtaget to bevillinger til at forske i sygdommen akut myeloid leukæmi (AML) – en form for kræft i knoglemarven og blodet.

Overlæge og ekstern lektor Ole Hilberg, Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed og Aarhus Universitetshospital, Lungemedicinsk Afdeling B.

10.06.2014 | Health, Navne , Institut for Folkesundhed

Forsker fra AU og AUH modtager millionbevilling

Ole Hilberg fra Aarhus Universitet (AU) og Aarhus Universitetshospital (AUH) er med i det forskerteam, der netop har modtaget en bevilling fra InnovationsFonden til at udvikle en test for tuberkulose.

Hold øje med dit INside Health tirsdag den 24. juni 2014. Modtager du det ikke i indbakken, skal du tilmelde dig på ny.

10.06.2014 | Health, Administrative forhold

Vil du også modtage nyhedsbrevet næste gang?

I den kommende uge opdaterer vi listen over modtagere af INside Health. Det sker for at sikre, at de medarbejdere, der er blevet ansat på Health siden foråret 2012, også får hovedområdets nyhedsbrev i indbakken hver anden tirsdag.

Viser resultater 43 til 49 ud af 888

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

1173 / i30