Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv med nyheder fra før januar 2015

Lektor Bo Løfgren, Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin - Center for Akutforskning.

13.05.2014 | Health, Navne , Priser, Institut for Klinisk Medicin

Ung forsker får talentpris

Bo Løfgren, der er forsker på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, modtager torsdag den 15. maj Erhoff Fondens talentpris 2014. Prisen bliver tildelt yngre talentfulde forskere, som har bidraget med omfattende og original forskning inden for det biomedicinske felt.

Temadagen om aldring og sundhed skabte god kontakt mellem AU og virksomheder

09.05.2014 | Health

Temadag åbnede nye døre

Arrangementet ”Forsker + firma = innovation” på Health gav så gode nye kontakter mellem AU og erhvervsliv, at prodekan J. Michael Hasenkam forventer lignende arrangementer fremover.

Hvilke fordele og ulemper giver det at få henholdsvis en læge eller sygeplejerske i røret, spørger forskerne.

08.05.2014 | Health

Aarhus-forskere kortlægger akut-telefonen og lægevagten

Forskningsenheden for Almen Praksis ved Aarhus Universitet har fået 8,2 millioner kroner fra TrygFonden til at se nærmere på, hvordan der henvises til behandling, når borgerne får brug for akut lægehjælp.

Sofie Carsten Nielsen hilste på nogle af tilhørerne til indvielsen, da hun ankom til universitetshospitalet. Mange af de involverede forskere fra AU og AUH deltog i arrangementet. På den efterfølgende rundvisning gav nogle af dem ministeren et indblik i de muligheder, som de nye forsknings- og undervisningsfaciliteter repræsenterer. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation.

07.05.2014 | Health, Forskning, Arrangement

Forskningsminister indviede verdens bedste scannere

Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen var mandag i Aarhus for at indvie tre nye superscannere på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

06.05.2014 | Health, Medarbejdere

Psykiatriløb Risskov – motion for alle

Aarhus Universitetshospital, Risskov inviterer igen i år til Psykiatriløb Risskov - motion for alle. Løbet skal sætte fokus på psykiatri i relation til motion og sundhed, og alle interesserede er velkomne til at deltage.

Jørgen Aagaard er netop blevet ansat på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital som adjungeret i klinisk epidemiologisk psykiatri.

01.05.2014 | Navne

AU og AUH får adjungeret professor i klinisk epidemiologisk psykiatri

Jørgen Aagaard er netop blevet ansat på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital som adjungeret professor. Han skal styrke forskningen inden for psykiske sygdomme.

30.04.2014 | Health

Kan MR-skanning afsløre farlig åreforkalkning?

MR-skanning kan muligvis bidrage til at finde de alvorlige former for åreforkalkning, der kan udvikle sig til blodpropper.

Viser resultater 71 til 77 ud af 888

Forrige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste

1173 / i30