Du er her: AU  Medarbejdere Fakulteter  Health Kontakt Administrationscenter Health Ph.d.- og talentadministrationen

Ph.d.- og talentadministrationen ved Health, Natural Sciences og Technical Sciences

Ph.d.- og talentadministrationen ved Health, Natural Sciences og Technical Sciences har ansvaret for administrationen af fakulteternes respektive ph.d.-skoler. I alt ca. 1.400 ph.d.-studerende og ca. 70 studerende på forskningsår.

Afdelingen varetager administrative opgaver i forbindelse med bl.a. opslag, indskrivninger, stipendietildelinger, HR- og personaleadministration, bedømmelser, statistik og doktorafhandlinger m.fl..

Ph.d.- og talentadministrationen står desuden for administrationen og afvikling ca. 160 ph.d.-kurser årligt, samt kurser i forbindelse med lægelig videreuddannelse.Medarbejdere tilknyttet Ph.d.-skolen på Health

Kursusteam

Kursusadministratorerne i kursusteamet varetager bl.a. opgaver inden for planlægning, drift og afvikling af et stort antal kurser inden for ph.d.-området og lægelig videreuddannelse.

Forløbsteam

Ph.d.-administratorerne i Forløbsteamet varetager bl.a. opgaver i forbindelse med opslag, indskrivninger, stipendietildelinger, personaleadministration og bedømmelser under hele ph.d.-forløbet.

Doktorafhandlinger

HE Forskeruddannelsen modtagelser doktordisputatser og varetager sagsbehandling af bedømmelsesforløbet, samt sekretariatsbetjening af Disputatsnævnet.

Lene Bøgh Sørensen

Specialkonsulent

Medarbejdere tilknyttet Graduate School of Science and Technology (GSST)

Ph.d.-team, GSST

Ph.d.-teamet, GSST varetager bl.a. opgaver i forbindelse med opslag, indskrivninger, stipendietildelinger, personaleadministration og bedømmelser under hele ph.d.-forløbet.

Rådgivere og koordinatorer

Elever og studentermedhjælpere

Mette Nygaard Enevoldsen

Studentermedhjælper

Trine Bach Grønbæk

Studentermedhjælper

Emma Kejser Jensen

Studentermedhjælper

Bolette Nielsen

Studentermedhjælper

Tanja Katrine Woods

Studentermedhjælper
13530 / i30