Du er her: AU  Medarbejdere Fakulteter  Health Organisation Internationalisering

Internationalisering

Strategiske partnerskaber

Strategiske partnerskaber kan indeholde muligheder for at udbygge samarbejdsmuligheder for de enkelte afdelinger  samt muligheder for økonomisk støtte.

Ph.d. studerende

På Health har vi indskrevne ph.d. studerende som ønsker at rejse ud i forbindelse med deres Ph.d. Vi har internationale ph.d. studerende fra hele verden, gæste ph.d. er som tilbringer en kortere periode på AU samt mulighed for at tilbyde en double degree.   

Technology Transfer Office

Information omkring forskningsaftaler, kliniske forsøgsaftaler, EU consortia aftaler, materiale overførsels aftaler som fortrolighedsaftaler kan du finde på Technology Transfer Office hjemmesiden eller ved at kontakte kontoret

Studerende

De studerende på Health har mulighed for at rejse ud i forbindelse med deres uddannelse. De har mulighed for at få økonomisk støtte samt vejledning til deres ophold.

Academic Staff

International academic staff services tilbyder hjælp til forskere og ph.d.-studerende som planlægger et forskningsophold i udlandet samt information til internationale medarbejdere omkring praktiske anliggender.

 

Forskningsstøtteenheden

Forskningsstøtteenheden hjælper forskere i udarbejdelsen af ansøgninger om eksterne forskningsmidler. Forskningsstøtteenheden er en fælles enhed for følgende institutioner:
Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital

Version 10-02-2014_da

7314 / i30